BODYPUMP
Vi tränar upp styrka och uthållighet med hjälp på ett enkelt, utmanande och roligt sätt med hjälp av skivstång. Under 60 min arbetar vi oss igenom muskelgrupp för muskelgrupp. En träningsform som ger snabba resultat!

SPINNING/
CYKEL

Instruktören tar dig igenom ett  härligt konditionspass med backar, raksträckor, fartlekar m.m. Spinning passar alla, du väljer själv vilket motstånd du använder och hur hårt du vill ta i. På ett pass bränner du rikligt med kalorier och du höjer snabbt konditionen! Räkna med att bli riktigt svettig!

BODY-BALANCE
Ett av Les Mills mest populära pass. Vi tränar styrka, rörlighet och balans i ett lugnare tempo men tillräckligt utmanande för att ge fina resultat. Passet är inspirerat av yoga, tai chi och pilates. Under 60 min till bra musik har du tränat corestyrka, mjukat upp ryggens muskler, styrka och rörlighet i axlar/skuldror, flexibilitet och styrka i rumpa/lår/höfter .

CX WORX
30 min intensiv coreträning! Här tränar vi mage, rygg, axlar,skuldror och rumpa i ett effektivt tempo till bra musik! Vi använder gummiband, viktplattor och egen kroppsvikt.

KETTLE-BELL
Vi bygger funktionell styrka i kroppen med hjälp av kettlebells. På 30 min kör vi effektivt igenom hela kroppen. Passar även dig som vill träna hemma men behöver få hjälp och tips på teknik och övningar.

BC + SPINNING
Här kör vi stationer och spinning i tabataintervallerVi har 5 stationer med skivstång, kettlebell, gummiband, matta/boll, och bräda. Du väljer vad du vill träna på respektive station och vi kör 4 min på varje station. Vi cyklar 3 min emellan  stationerna. Instruktören visar förslag på övningar vid varje station. Passar alla!

RYGG-GYMPA HERRAR
Ett pass för alla herrar! Här tränar och mjukar vi upp muskulaturen i ryggen framför allt. Vi använder gummiband, kettlebell och skivstång, enkla övningar, ingen koreografi. Herrar i olika former och åldrar är med på detta pass och det gör att vi har väldigt roligt samtidigt som vi tränar!

YOGA
Dynamisk yoga för dig som vill träna styrka, rörlighet, balans, sträcka ut kroppens muskler och leder i ett skönt flöde av olika övningar. Ett pass kan innehålla klassiska solhälsningar såväl som utmanande övningar som huvudstående eller enkla och frigörande framåtfällningar. Vår yoga är mer  åt det "västerländska" håller och anpassad efter vår tid och vårt sätt att leva.

YINYOGA
En väldigt lugn yogaform som hjälper dig att slappna av i kropp och knopp. Här kopplar vi ner allt för en stund, inget fokus på prestation. Enkla övningar som hjälper kroppen att bli av med spända muskler, trötta ryggar, huvudvärk, stresssymptom. Känslan efter ett pass är att jämföra med en avkopplande massage. En väl investerad stund!