MASSAGE
BOKA TID: 0730-699 360

Det är många problem och obehag som går att åtgärda med massage. Här kan du få hjälp med  trött bröstrygg, nackspärr, besvär med ländrygg, musarm, domnigar i armar/ben, falsk ichias m.m. 

Massage är också effektfullt och viktigt att få inför t.ex. ett lopp eller om du tränar väldigt statiskt och ensidigt.

Vilken massagemetod vi väljer beror på vad som behövs för att få så bra resultat som möjligt, är, de flesta bokar en tid och jag får information om problemet och väljer därefter behandling. Det vanligaste är en kombination mellan klassisk massage med triggerpunktsbehandling.

Vi erbjuder också ansiktsmassage, fotmassage och avslappningsmassage.

För stress, oro, oförklarig värk, fibromyalgi m.m. rekommenderar jag regndroppsmassage. 
 

KOSTRÅDGIVNING

Vill du ha hjälp att gå ner i vikt, gå upp i vikt eller enbart lära dig att äta näringsrik mat som gör dig pigg hela dagen? Du kan välja privat kostrådgivning eller gå en kurs!

ISODIETEN

Gå en kurs i Isodieten och lär dig äta näringstät mat som håller dig mätt hela dagen och hjälper dig tappa fett och inte muskler. Under 8 veckor lär vi oss vad som är näringstät mat, vad som kan trigga vårt sötsug och det bästa av allt är att du blir PIGG!
Vi äter av alla näringsämnen 33% protein, 33% kolhydrater och 33% fett. Vi äter enbart rena råvaror och lär oss planera vår mat på ett effektivt sätt. Hela familjen kan äta samma mat.
Vi startar en kurs i januari 2017. Är du intresserad av att gå en kurs i höst så hör av dig!

PRIVAT KOSTRÅDGIVNING

Behöver du individuell hjälp med kosten? Det kan vara viktnedgång, viktuppgång, födoämnesallergi, för att effektivisera träning (kroppsbyggare, triathloner, fotbollsspelare osv) eller kanske behöver du bara få ordning på kosten i familjen? Kontakta mig för pris och plan.