SKÄRGÅRDSKAMPEN!

Vi blandar ihop roliga, tuffa och knasiga lekar o tävlingar som är inspirerade av, eller direkt kopierade, från t.ex. Fångarna på fortet, Superstars och Mästarnas Mästare. Vi jobbar antingen i lag eller i par, beroende på hur många ni är. Vi utnyttjar vår vackra natur såklart och eftersom det är vatten runt om så...kan det ibland bli vått! Här kan den vältränade få glänsa i t.ex. jägarvila, den finurlige få glänsa i att gissa gåtor, den fokuserade på minnestävlingar, den extreme tävlingspersonen kan köra "all in".  Vi anpassar tävlingarna efter hur gruppen ser ut. T.ex. fler fysiska tävlingar om det är ett gäng som är aktiva och mindre svettiga tävlingar till det gänget som inte tilltalas av fysikt utmaningar. Inför varje tävling kommer vi överens om vilken nivå vi vill ha. 

TV-LEKAR

När vädret och årstiden inte tilltalar oss i att vara utomhus är vi inomhus och leker/tävlar och då med roliga, lättsamma lekar o tävlingar som är inspirerade av olika TV-program så som Så ska det låta, Dobidoo, Minuten, Alla för en o.s.v
Även här anpassar vi det efter hur gruppen ser ut i antal m.m. Vi har ibland med oss vår egen pianist för en extra upplevelse i musiktävlingarna!

 

YOGA - FOKUS - LADDA OM

YOGA - vill gruppen ha en liten stunds uppmjukning, nervarvning, omladdning, "baravara"stund? Vad vill gruppen ha? Lite mer fysiska utmanande yogapass och leka med att stå uppochner eller bara varva ner och låta axlarna bli lite mjukare? Jag som leder passen har 17 års erfarenhet och anpassar efter önskemål och grupp. Det finns alltid lättare och tuffare alternativ till övningar i yoga och därför kan alla delta. Behöver gruppen inga fler utmaningar utan bara samla ihop sig själva och låta axlarna sjunka så väljer vi Yinyoga, en superenkel yogaform där det svåraste oftast är att inte tänka på så mycket annat än det du just nu gör. 

FÖR FRÅGOR OCH BOKNING

Har du frågor och/eller vill boka kontaktar du oss på info@studiowellness.se eller
tel. 0730-699 360

PENSIONAT SKÄRET

Vi samarbetar med Pensionat Styrsö Skäret, det vackra, trevliga pensionatet på Styrsö. Bokar du konferens där bokar du även våra aktiviteter via pensionatet.
www.pensionatskaret.se
tel. 031-973230

STRESS-LESS (kontorsträning)

En kortare föreläsning där vi lär oss enkla, roliga övningar och paustrix för att bli lite piggare, mer stresståliga, få skönare axlar och bättre skärpa under arbetsdagen. 45-60 min.